Adana Demirspor Trabzonspor Maçı izle, canlı maç linkleri, Taraftarium 24 izle Matbet TV

Adana Demirspor Trabzonspor Maçı izle, canlı maç linkleri, Taraftarium 24 izle Matbet TV
Adana Demirspor Trabzonspor Maçı izle, canlı maç linkleri, Taraftarium 24 izle Matbet TV
service
Share

Share This Post

or copy the link

Süper Lig’in 8. haftasında heyecan, Yeni Adana Demir Stadyumu’nda devam ediyor. Trabzonspor’u konuk eden ligin 3. sırasındaki ADS, mutlak galibiyetle puanını yükseltmek isterken 5. sıradaki bordo-mavililer ise üst sıraya çıkmak için yarışacak. Kadir Sağlam’ın yöneceği maçta Trabzonsporlu 5 futbolcu forma giymeyecek. Peki, Adana Demirspor – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

ADANA DEMİRSPOR – TRABZONSPOR CANLI İZLE | Adana Demirspor – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta? TS maçı hangi kanalda?

ADANA DEMİRSPOR – TRABZONSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’LER

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Gravilion, Semih, Rodrigues, Stambouli, Emre, Belhanda, Yusuf, Nani, Balotelli

Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Can, Baniya, Denswil, Eren, Berat, Bakasetas, Abdülkadir, Visca, Trezeguet, Onuachu

BORDO-MAVİLİLER BEŞ EKSİK

Bordo-mavililer, bu sezon evinde oynadığı dört maçı kazanan Akdeniz ekibine ilk yenilgisini tattırma peşinde olacak. Mutlak galibiyet hedefleyen Trabzonspor’daki eksikler de göze çarpıyor. Kırmızı kart cezalısı Batista Mendy, sakatlıklarının ardından henüz hazır hale gelmeyen Nicolas Pepe ve Joaquin Fernandez’in yanı sıra Pendikspor karşılaşmasında sakatlanan Filip Benkovic ile sakatlığı devam eden Hüseyin Türkmen forma giyemeyecek.

ADANA DEMİRSPOR’DAN İÇ SAHADA 7’DE 7

Geçtiğimiz sezon Süper Ligi 4. sırada bitiren ve tarihinde ilk kez Konferans Ligi’ne giden Adana Demirspor’un bu başarısında, iç saha performansının payı büyüktü. Söz konusu süreçte evinde çıktığı 18 maçın sadece 2’sini kaybeden Mavi Şimşekler, Patrick Kluivert yönetiminde de kaldığı yerden devam ediyor.

Mavi-Lacivertliler, bu sezon 3’ü Avrupa olmak üzere Adana’da çıktığı 7 maçın hepsini kazandı. 21 gol atarken, kalesinde sadece 5 gol gördü. Sırasıyla Beşiktaş’ı 4-2, Alanyaspor’u da 4-0’lık skorlarla deviren Adana Demirspor’un yeni hedefi; Trabzonspor… Güney ekibi, Bordo-Mavili rakibini bugün yenip, müthiş seriyi sürdürmek amacında.

BORDO-MAVİLİLER BEŞ EKSİK

Bordo-mavililer, bu sezon evinde oynadığı dört maçı kazanan Akdeniz ekibine ilk yenilgisini tattırma peşinde olacak. Mutlak galibiyet hedefleyen Trabzonspor’daki eksikler de göze çarpıyor. Kırmızı kart cezalısı Batista Mendy , sakatlıklarının ardından henüz hazır hale gelmeyen Nicolas Pepe ve Joaquin Fernandez ‘in yanı sıra Pendikspor karşılaşmasında sakatlanan Filip Benkovic ile sakatlığı devam eden Hüseyin Türkmen forma giyemeyecek.

GÖZLER ONUACHU’DA

Nijeryalı golcü Paul Onuachu, Adana Demirspor karşısında takımın en önemli gol silahı olacak. 2014/15’ten bu yana Trabzonspor formasıyla çıktığı ilk üç Süper Lig maçında en fazla gole katkı yapan isim olan (3 gol, 1 asist) 29 yaşındaki forvet, Adana Demirspor karşısında da bu istikrarı devam ettirmek istiyor.

ÖDEMELER AKSAMIYOR

Trabzonspor yönetimi, Beşiktaş maçı öncesi olduğu gibi Adana Demirspor maçı öncesi de oyuncuların ödemelerini gerçekleştirdi. Bu sezon tüm ödemelerini düzenli olarak yapan bordo-mavili yönetim, oyuncuların moralini yüksek tutmaya ve tüm konsantrasyonlarını sahaya vermelerini arzuluyor.

0
mutlu
Happy
0
_zg_n
Sad
0
sinirli
Annoyed
0
_a_rm_
Surprised
0
vir_sl_
Infected
Adana Demirspor Trabzonspor Maçı izle, canlı maç linkleri, Taraftarium 24 izle Matbet TV

Your email address will not be published. Required fields are marked *